Så får du fina händer

Händerna är något som människor du möter lägger märke till direkt. Att ha fina händer som du stolt kan visa upp är trevligt. Vårda dina händer regelbundet och smycka ut dem för att få föredömliga händer.

Det är många som lägger märke till händerna när de möter en person. Med dem i åtanke kan det vara trevligt att se till att dina händer är snygga och fräscha övertid. Förutom att hålla naglar och huden i trim kan det vara trevligt att smycka dina händer för att göra dem extra fina. Att investera i ringar som du gillar är ett sätt att göra dina händer snygga att titta på. Du kan hitta ringar som följer det senaste modet eller i tidlös design som alltid fungerar. Det finns enkla och diskreta ringar men också stora ringar som drar blickarna till sig. Men hjälp av ringar kan du uttrycka din personlighet. Du kan antingen välja en ring eller matcha flera ringar tillsammans för att skapa en trendig look. Till vardags passar det perfekt att använda mer diskreta ringar och till fest kan du bära större smycken som drar blickarna till sig.

Vatten torkar ut huden på händerna

Händerna tar mycket stryk av att bli tvättade ofta. Vatten torkar ut händerna, var därför noga när du torkar händerna efter du har tvättat dem. Ett tips är att du torkar händerna lika länge som du har tvättat dem. Glöm inte att torka mellan fingrarna och nagelbanden. Att smörja in nagelbanden med jämna mellanrum är också en bra idé om du vill hålla händerna i trim. På kvällen kan du ta för vana att alltid smörja in händerna med en härlig handkräm. Då hinner krämen gå in riktigt ordentligt i huden.

Lack skyddar naglarna

Förutom ringar kan du även smycka dina naglar med nagellack. Lack skyddar naglarna mot bland annat väta som kan göra naglarna lättflisade och sköra. Du kan antingen lacka dina naglar själv eller på en skönhetssalong. Tänk på att nagellacket också är ett sätt att uttrycka din stil och personlighet. Välj färg och mönster som du gillar och tycker om.